Indhold

Kommunernes It-Arkitekturråd

Kommunernes It-Arkitekturråd er forankringspunktet for kommunernes fælles it-arkitekturstyring, særligt med vægt på de retningsgivende dele af den fælleskommunale rammearkitektur.

Rådet er et strategisk forum, som består af 7 kommunale chefer samt repræsentanter fra KL og KOMBIT. Rådet mødes fast 4 gange om året. Der er stor åbenhed om rådets arbejde, og dagsordener og referater m.v. fra rådets møder er tilgængelige her på kl.dk.

Kommissorium for Kommunernes It-Arkitekturråd (pr. 5. april 2016).

Nyheder om Kommunernes It-Arkitekturråd

 • Agil digitalisering af arbejdsgange for fulde huse

  Ikke en stol var ledig, da lektor Thomas Hildebrandt fra ITU mandag den 22. januar 2018 holdt temadag i KL-huset i København. Temaet var agil digitalisering af arbejdsgange, og det store fremmøde er et bevis for, at digitalisering nu tager de næste store skridt fremad. Den 5. april og den 28. maj 2018 gentages temadagen, og tilmelding er åben nu.

 • Skal du også med til Kommunernes Digitaliseringstræf 2018?

  Digitalisering handler om mennesker – ikke kun om ny teknologi. Kommunernes Digitaliseringstræf i Kolding den 29. maj 2018 giver ny inspiration til dit lederskab af den digitale transformation af jeres kommune – med og for mennesker. Skal du med?

 • KL byder velkommen ved fællesoffentlig digitaliseringskonference 2018

  Når dørene slås op den 23. april til konferencen Fællesoffentlig Digital Arkitektur 2018 ("FDA2018"), vil Digitaliseringsstyrelsen, Danske Regioner og KL i regi af Styregruppen for Data og Arkitektur byde alle interesserede it-arkitekter velkommen.

 • Rammearkitekturpuljen 2018: Modtagere udpeget

  Fem kommuner har netop fået besked fra KL om, at de i 2018 modtager støtte til brug af rammearkitekturen i initiativer om så forskellige emner som Økonomi, Organisation, Klassifikation, Brugerportalinitiativet og Leverandøradgang til vedligehold af systemoverblik i KITOS.

Annonce
Annonce

Annonce